Deze jaar geen eitjes tellen maar ‘raad het gewicht van onze reuze paashaas’ t.w.v. € 125 en wie weet neem jij hem wel mee naar huis!

We wensen je alvast veel succes.

Let op, deelnemen kan enkel in de winkel.

Naast de hoofdprijs voorzien we nog 6 troostprijzen (250g eitjes) die door een onschuldige hand, uit de ontvangen deelnames, zullen getrokken worden uit.

Nog exact 1 maand en het is Pasen. De paashaas staat paraat om te vertrekken en de paasklokken hebben alvast allerlei lekkers onze kant uitgestuurd. Maak dus nu alvast je keuze, geef het ons door en wij zorgen ervoor dat alles tijdig voor je klaar staat om bij je thuis geleverd wordt.

Smakelijk.

De dag van de geliefden komt razensnel dichterbij. Vergeet die bloemen en zeg het dit jaar met chocolade!!

Naar jaarlijkse gewoonte is er ook dit jaar weer een theebruari bij Pralinja. Dit jaar pakken we het net iets anders aan. Geen selectie van de week maar een algemene korting van 15% op al onze theeën en infusies. Bovendien vind je een extra outlet selectie à 50%.

Meer volume = een grotere korting. Al vanaf 200g krijg je 5% extra korting. Bij 500g wordt dit 10% en bij de aankoop van 1Kg krijg je 15% bovenop de standaard 15% (niet op de theeën in de outlet).

Ben je ingeschreven op onze nieuwsbrief? Met de code van de nieuwsbrief van februari belonen we je graag nog eens met 5% bijkomende korting op het volledige thee aanbod.

Nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Geen nood. Schrijf je hieronder in en geniet vanaf nu ook mee van onze maandelijkse promo’s en acties exclusief voor onze nieuwsbrief lezers.

Een nieuw jaar is gestart, de hoogste tijd om in ons thee assortiment wat vernieuwing te brengen. Maar eerst moet er wat plaats gemaakt worden. We hebben een selectie gemaakt van een 20-tal theeën en infusies die uit ons assortiment verdwijnen. Deze staan momenteel in onze thee outlet aan 50%. Smakelijk!

Onze aller beste wensen voor 2024!! Bedankt voor jullie vele bezoeken afgelopen jaar en hopelijk mogen we je ook in 2024 weer volop verwennen met onze lekkernijen.

We zijn er even tussenuit. We staan weer volledig voor je klaar vanaf donderdag 04 januari!

Fijne feesten gewenst en tot binnenkort

Anja & Bart

Zondag 24/12 – open van 8u30 tot 16u

Di 26/12 -> zat 30/12 – open van 8u tot 18u

Zondag 31/12 – open van 8u30 tot 16u

Maandag 25/12 en 01/01 – gesloten

Ook op dinsdag 02 en woensdag 03 januari is de winkel gesloten.

De Sint is terug richting Spanje vertrokken. De hoogste tijd om onze winkel om te toveren tot een kerst- en eindejaar paradijs.

Wie snel is kan nog terecht voor de laatste restjes Sint chocolade maar zowel etalage als de winkel zelf zitten intussen volledig het het kerstthema. Kom dus zeker even langs om al het nieuws en lekkers te ontdekken…

De jaarlijkse Sint wedstrijd zit er alweer op. Het gewicht van het totale pakket kwam dit jaar op 1kg 886gr. Met een gok op 1Kg en 900g zaten Maurice en Annie het dichtste bij en mochten ze dus dit jaar onze Reuze chocolade Sint mee naar huis nemen. Nogmaals proficiat Maurice en Annie en laat het smaken.