Abonnementen en bonnen

Weet je niet welk cadeau te kiezen of wil je eens iets geven dat over een langere tijd loopt en waar de ontvanger een hele tijd van kan genieten? Het kan met onze abonnementen, cadeau- en ontbijt bon

Het Pralinja Abonnement

Doe een praline abonnement cadeau. Iedere maand een doos lekkere pralines en dat een jaar lang!
Bij de start van het abonnement krijg je een eerst doosje mee, mooi verpakt in een houten kistje met een abonnementskaartje. Zo heb je meteen een mooi pakje om af te geven.

Nadien staat er elke maand een doosje klaar om af te halen. Lukt het eens niet, geen probleem, dan schuiven we gewoon op of geven we de maand nadien een dubbele dosis mee.

In totaal zitten er in het abonnement 11 doosjes en we hebben al een abonnement vanaf 75 euro.

Woont de persoon aan wie je het abonnement cadeau wil doen te ver om maandelijks langs te komen? Geen probleem, we sturen in dat geval de doosjes gewoon op en ze worden aan huis geleverd.

Vraag meer info in de winkel, contacteer ons telefonisch of per mail of bestel meteen via de webshop

Thee Abonnement

Geen grote fan van een maandelijkse dosis chocolade? Misschien is ons thee abonnement dan wel iets voor jou. Elke maand (of per 2 maand) 4 nieuwe soorten in huis. Telkens een nieuwe verrassing om van te genieten of te laten genieten als je het iemand als cadeau schenkt. Het abonnement kan voorzien worden met afhalen in de winkel of maandelijkse levering aan huis.

Er is al een thee abonnement voor 1 jaar (1,2kg verse thee) vanaf € 80,00

Vraag meer info in de winkel, contacteer ons telefonisch of per mail of bestel  meteen via de webshop

Cadeau/ontbijt bon

Kan je nog steeds niet kiezen? Laat iemand zelf z’n keuze maken met de Pralinja cadeaubon. Jij kiest het bedrag en krijgt de stempels op je spaarkaart zo heb je een win win, een leuk cadeau en zelf sneller een volle kaart en dus 250g gratis pralines… De waarde van de cadeaubon kan gesplitst worden over meerdere aankopen en kan voor alles in de winkel gebruikt worden, dus ook om gewoon een lekker tas koffie, thee of cava te komen drinken of om te genieten van een heerlijk ontbijt.

Naast de cadeaubon kan je ook opteren voor een ontbijt bon. Deze is enkel geldig voor een ontbijt bij Pralinja. Je kiest bij de aankoop de formule.

Vraag meer info in de winkel, contacteer ons telefonisch of per mail of bestel  meteen via kan je ook rechtstreeks bestellen via de webshop