Komende weekend zetten we je graag weer in de ‘bloemetjes’ om je te bedanken als trouwe Pralinja-klant.

Zaterdag zijn we naar gewoonte open van 8u tot 18u en ook op zondag staan we voor je klaar van 10u tot 16u.

Tot dan?

Groetjes,

Anja & Bart.

Om ons thee assortiment te kunnen vernieuwen hebben we plaats nodig. Daarom zetten we niet minder dan 30 theeën en infusies in de etalage met een korting van 50%. Wees er tijdig bij want op is op.

Bekijk hier het aanbod in de stockverkoop of kom even langs in de winkel.

Verplicht tot een lactose vrij dieet of Vegan maar toch fan van melkchocolade? Geen probleem, nieuw in ons assortiment de Vegan ‘Melk’.

Een praline met praliné vulling in een omhulsel van melkchocolade… zonder melk! Zelf Houdini zou versteld staan van zoveel magie…

De zomer is bij Valentino het moment om een evaluatie te doen van het assortiment. De ‘pralines van de maand’ van het afgelopen jaar worden gewikt en gewogen en de beste creaties krijgen een vaste plaats in het aanbod.

Voor 22-23 komen o.a. volgende pralines bij in ons assortiment: Truffel speculoos, Lady Nora, Vegan Melk.

Bekijk hier het volledige assortiment

Vanaf heden kan u bij ons dagelijks genieten van een uitbreid ontbijt.

We boden reeds dagelijks een basis ontbijt aan en een uitgebreid ontbijt enkel op de eerst zondag van de maand. Dit hebben we nu aangepast zodat u ook dagelijks kan genieten van een uitgebreid ontbijt in een aangenaam kader.

Let wel op, een uitgebreid ontbijt is enkel mogelijk op reservatie!

Meer info zie hier.

Van 19 tot 21 augustus vindt het Europeers schutters treffen plaats in Deinze. Een niet te missen belefenis voor jong en oud.

Voor de gelegenheid zal de winkel ook op zondag open zijn. Op die manier kan u zondagmiddag vanop ons terras genieten van de stoet die door de Tolpoortstraat trekt.

Meer info over EST – klik hier

De verse pralines zijn binnen, de koffie is aangevuld, het brood en de patisserie ligt netjes in de rekken en de ijsjes liggen te wachten in de diepvries. We zijn er dus weer helemaal klaar voor!

Summer special!!

Speciaal om het warme weer te trotseren kan je nog tot eind augustus genieten van een heerlijke sangria met verse fruit. Maak je keuze uit wit, rosé of rood, al dan niet royal (met een beetje cava).

Smakelijk en tot binnenkort?

Opgelet, we zijn er even tussenuit.

T.e.m. 01/08 is de winkel gesloten. Ook bestellingen via de webshop zullen in die periode niet behandeld worden.

Vanaf dinsdag 02/08 staan we weer helemaal voor je klaar met de lekkerste chocolade, de leukste geschenken en de fijnste thee soorten!

Tot binnenkort!

Op zoek naar een kleine attentie voor de juf of meester? Je vind het zeker bij ons. Ga voor iets lekkers of combineer met iets leuks. Je juf of meester zal het zeker appreciëren!

Juf en meester

Het mag weer en zonder beperkingen deze keer. Er zal dan ook weer vollenbak ambiance zijn op de braderie van dit jaar. Niet enkel interessant voor de vele koopjes bij onze collega’s maar ook straatannimatie, muziek en natuurlijk, volop zon!

Allemaal redenen om zeker even langs te komen.

Nog een extra reden nodig? Geen probleem, voor de gelegenheid hebben we onze kaart aangepast zodat je in alle rust bij ons even kan verpozen van het shoppen… En natuurlijk voorzien we ook tal van proevertjes…

Tot een van de komende dagen??