Op zoek naar een kleine attentie voor de juf of meester? Je vind het zeker bij ons. Ga voor iets lekkers of combineer met iets leuks. Je juf of meester zal het zeker appreciëren!

Juf en meester

Het mag weer en zonder beperkingen deze keer. Er zal dan ook weer vollenbak ambiance zijn op de braderie van dit jaar. Niet enkel interessant voor de vele koopjes bij onze collega’s maar ook straatannimatie, muziek en natuurlijk, volop zon!

Allemaal redenen om zeker even langs te komen.

Nog een extra reden nodig? Geen probleem, voor de gelegenheid hebben we onze kaart aangepast zodat je in alle rust bij ons even kan verpozen van het shoppen… En natuurlijk voorzien we ook tal van proevertjes…

Tot een van de komende dagen??

miniatuur sportwagen

Ligt jouw geschenk voor vaderdag al klaar?

Naar goede gewoonte vind je bij ons ook dit jaar weer tal van leuke, lekkere of verrassende vaderdag geschenken. Wat dacht je van een doosje pralines, of liever een bier of Gin pakket? Of toch eens iets anders zoals een uitgebreid thee assortiment met toebehoren zoals theekan, filters… Of misschien een decoratief stuk zoals een auto of moto op schaal. Ontdek een deel van ons aanbod in onze webshop of beter nog, kom gewoon langs in de winkel en stel zelf je ultieme vaderdaggeschenk samen.

Op zondag 22 mei gaat trekt opnieuw de canteclaerstoet door Deinze. Speciaal voor deze gelegenheid zal de winkel open zijn van 11u tot 18u30. Zo heb je de gelegenheid om voor tijdens op na de stoet even binnen te springen voor een drankje (al dan niet TO GO) en een kleine versnapering.

We hebben onze frigo’s alvast gevuld met frisdrank en onze diepvries met ijs. Tot dan…

De stoet start om 13u – publicitaire stoet en om 16u start de folklorestoet van Canteclaer.

Meer info over de stoet zelf vind je ook op Home | Stoet van Canteclaer

Op 9 mei is het weer zover, dan worden alle moeders weer eens extra verwend. Weet jij al wat je dit jaar aan je mama zal geven?

Bekijk alvast een selectie van ons aanbod in onze webshop en spring even binnen in de winkel om je keuze te maken…

Het is bijna weer zover, de paashaas is al op verkenning geweest om de beste verstopplaatsen uit te zoeken en ook de klokken zijn hun vleugels aan het trainen om de overtocht te maken…

Ook wij zijn volop bezig met de nodige voorbereidingen. Ons assortiment staat klaar in de winkel en de eerste pakketjes zijn gemaakt. Kom dus zeker even langs om je keuze te maken.

Je kan ook je bestelling doorgeven a.d.h.v. ons bestelformulier. Geef ons tijdig je wensen door en dan zorgen wij ervoor dat alles voor je klaar staat op de gewenste datum.

Tot binnenkort?

Download hier onze folder

Op 4, 5 en 6 maart is het al lente in de Tolpoortstraat!

Samen met onze collega winkeliers luiden we dan alvast de lente in. Niet enkel met een mooi versierde straat en fleurige etallages. We delen ook allemaal samen meer dan 3700 bloemen en planten uit aan al onze klanten.

Kom dus zeker ook even langs!

Binnenkort is het weer zover, de dag van de geliefden. Cupido is alvast z’n vleugeltjes aan het opwarmen en ook wij hebben alvast de winkel aangepast zodat je zeker iets leuks, origineels en/of lekkers vindt voor jouw valentijntje. Benieuwd naar ons aanbod? Spring gerust even binnen of bestel via onze webshop

Theebruari @ Pralinja gaat weer van start! Ook dit jaar weer ons volledige assortiment aan theeën en Infusies met 15% korting! Extra dit jaar, de thee van de dag. Op deze thee krijg je 20% i.p.v. 15. Bestel via de webshop of kom langs in de winkel.