Tolpoortstraat 55 9800 Deinze
+32 9 330 06 94
di-zat 9u30 - 18u en op bestelling

Koffie & Thee

Pralines met een glimlach en zoveel meer...

Op zoek naar een lekkere koffie of verse thee?

Bij Pralinja ben je aan het juiste adres. Ontdek hier ons aanbod aan versie thee en heerlijke koffie.

Ter plaatse degusteren? Het kan in onze gezellige koffiehoek - zie onderaan de pagina

Onze Thee

Bij Pralinja vind je enkel losse thee en infusies van de beste kwaliteit. Deze wordt verkocht volgens gewicht. Het assortiment wordt regelmatig aangepast volgens seizoen en op vraag van onze klanten.

Op zoek naar een specifieke thee of infusie? Laat het ons zeker weten dan kijken we ervoor…

Heb je zelf thee doosjes? Breng ze mee naar de winkel en wij vullen ze voor jou. Dit scheelt alweer een stukje in de afvalberg.

Kan je niet direct je keuze maken? Geen nood, alle theeën die verkocht worden kan je ook proeven. Neem plaats aan een van onze tafeltjes of in de kluis, geniet en maak in alle rust je keuze...

Download hier een overzicht van onze theeën

Pralinja thee detail
Logo_Cafegusta

Café Gusta

'Café Gusta’ is in 2017 opgestart door de 26-jarige Jasmien die van haar passie voor koffie haar beroep gemaakt heeft.

De naam ‘Gusta’ vindt z’n oorsprong bij de grootvader van Jasmien die haar steevast ‘Gusta’ noemde. Het verwijst echter ook naar het Spaanse ‘me gusta’ wat staat voor ‘vind ik leuk’. Onze keuze voor ‘café Gusta’ was snel gemaakt. Niet alleen omdat we de koffie bijzonder lekker vonden, maar ook omdat de grootmoeder van Anja toevallig “Gusta” heette.

‘Café Gusta’ is een volledig artisanaal gebrande koffie. De koffie wordt in beperkte volumes (per 10kg) gebrand om zo de volledige controle te behouden over het brandproces. Dit resulteert in een smaakvolle koffie van topkwaliteit en waarbij in elk koffie aanbod een duidelijk smaakverschil terug te vinden is.

De koffiebonen zijn 100% Arabica. Deze bonen worden geteeld op grote hoogte (+ 1500m) waardoor ze minder worden blootgesteld aan insecten en ziektes. De planten hebben hierdoor minder verweermiddel (cafeïne) nodig. Dit in combinatie met een lichte branding zorgt voor een uitgesproken smakenpallet en een duidelijk smaakverschil tussen de verschillende soorten koffie.

www.cafégusta.be

Het aanbod van Café Gusta kent een aantal vaste waarden maar er wordt ook steeds geëxperimenteerd met verschillende koffie soorten. Dit resulteert in een interessant en wisselend aanbod dat u telkens opnieuw kan ontdekken. Ons koffie aanbod is zowel gemalen als in bonen beschikbaar.

Onze gezellige koffiehoek

Zin in een heerlijke kop koffie, thee of chocomelk in een gezellig kader? Bij Pralinja ben je aan het juiste adres. Kies een plaatsje in de koffiehoek of ga voor de sfeervolle 'lounge' in de kluis...

Zowel voor de koffie als voor de thee werken we uiteraard met het aanbod in de winkel. Ik kan dus gerust eerst even proeven van de heerlijke koffie van Café Gusta of maak uw keuze uit het ruime thee aanbod.

Vraag ook naar de 'cake van de week' we trachten om elke week een andere creatie te voorzien. Huisgemaakt op grootmoederswijze...

Download hier een overzicht van onze theeën

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
Share
YouTube