Allergenen

Ben je allergisch aan bepaalde voedingsmiddelen of wil je iemand met een bepaalde allergie toch een plezier doen met een doos pralines? Ook voor jou heeft Pralinja een oplossing.

Op alle producten in de winkel staat aangegeven welke ingrediënten er zijn gebruikt.

Volgende categorieën zijn aangegeven: noten / alcohol / zuivel / soja / eieren / gluten

Zelfs Vegan vormt voor ons geen probleem. Hierin hebben we nog een ruime keuze van een 10-tal pralines.

Suikervrij

Op zoek naar suikervrije pralines?

Geen probleem, ook voor jou hebben we een gepaste oplossing. Speciaal voor jou hebben we niet minder dan 9 verschillende soorten met de keuze uit witte chocolade, melkchocolade en fondantchocolade. En keuze in vulling tussen zachte parliné, praliné & koffie en donkere chocolade-ganache. Verder hebben we ook suikervrije marsepein en paaseitjes.