Tolpoortstraat 55 9800 Deinze
+32 9 330 06 94
ma: 14u-17u30 di-zat: 9u30-18u en op bestelling

Valentijn bij Pralinja

Pralines met een glimlach en zoveel meer...

Valentijn bij Pralinja

Het is bijna weer die tijd van het jaar dat we onze geliefde wat extra aandacht geven en eens extra verwennen. Velen zeggen ‘wij doen daar niet aan mee en verwennen elkaar het hele jaar door‘ maar toch, 14 februari blijft (ook voor hen) een speciale dag. En zeg nu zelf, ben je niet een klein beetje ontgoocheld als je lief, man of vrouw helemaal niets voorzien heeft voor Valentijn? Ook al doe er je er niet aan mee?

Sleutelhanger hart roze

Ook dit jaar kan je weer bij ons terecht voor het ultieme Valentijn cadeau. Ga voor een klassieker met de beste chocolade en pralines van Valentino. Met namen als ‘sweet love’, ‘passion’ en ‘bésame mucho’ kan het al niet meer stuk. Geef een blijvende knuffel met een van onze mooie pluchen beren of maak je boodschap duidelijk door met de namen van ons subliem thee aanbod te spelen, wat dacht je van ‘Toscaanse liefde’, ‘Parijse Nachten’, ‘Turkse Vakantie’, … stuk voor stuk boodschappen om bij weg te dromen. Maar misschien maak je ook wel iets duidelijk met een thee als ‘Detox’, ‘fris & fit’ en ‘Energie’ om een moeilijke periode te kunnen afsluiten en een frisse nieuwe start te nemen.

Valentijn bij Pralinja - pakket 4

Nog niet gevonden wat je zocht? Stel zelf je eigen, ultieme pakket samen a.d.h.v. ons volledige aanbod aan pralines, snoepjes, koekjes, thee, koffie, cava en andere aperitief drankjes, knuffels, decororatie, …

Bekijk alvast een deel van onze aanbod via de webshop en bestel online of spring even binnen in de winkel en maak daar je keuze. We stellen met plezier je pakket samen en werken het af tot een mooi geheel.

Wij wensen je in elk geval alvast een prettige Valentijn en veel geluk in de liefde.