Tolpoortstraat 55 9800 Deinze
+32 9 330 06 94
ma: 14u-17u30 di-zat: 9u30-18u en op bestelling

Dag Sinterklaasje…

Pralines met een glimlach en zoveel meer...

Dag Sinterklaasje…

In de huidige omstandigheden toch een lichtpuntje om naar uit te kijken want ja hoor, ook dit jaar komt de Sint langs bij alle brave kindjes. Ik heb zelfs gehoord dat hij dit jaar een oogje zal toeknijpen voor de minder brave exemplaren… 🙂

Bij Pralinja hebben we alvast heel wat lekkers voor jullie klaar staan. Komt dus gerust even langs en geef je bestelling door, we zorgen ervoor dat alles tijdig klaar staat.

Ook telefonisch, per mail of on-line bestellen is mogelijk. Je vindt het volledige assortiment op de site terug (klik hier) en je kan via het bestelformulier je bestelling doorgeven (klik hier). Kom je liever niet naar de winkel? Geen probleem, wij leveren ook met veel plezier aan huis!