Tolpoortstraat 55 9800 Deinze
+32 9 330 06 94
ma: 14u-17u30 di-zat: 9u30-18u en op bestelling

December 2019

Pralines met een glimlach en zoveel meer...

December 2019

December is klassiek een drukke maand bij Pralinja. Niet enkel bieden we een helpende hand aan die goede man uit Spanje. We willen ook zorgen voor de leukste kerst- en nieuwjaargeschenken zodat iedereen het nieuwe jaar goed gezind kan inzetten (of het oude goed kan afsluiten).

Deze december maand was dan ook niet anders. Met dank aan alle bedrijven die via ons hun sintpakketten en nieuwjaargeschenken voorzien hebben en natuurlijk een ook bijzondere dank aan alle klanten die in de winkel zijn komen snuisteren naar een geschikt cadeau voor de feestdagen en/of voor lekkere sint chocolade.

Intussen ook een traditie is de ‘win de grote chocolade sint’ wedstrijd. Deze werd dit jaar gewonen door Annie waarvoor nogmaals proficiat.